JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Julie Htet, Youn Ei ja Mika Lännenpää seuraavat tarkasti, kun Vera Timofeeva pipetoi DNA-näytettä elektroforeesilaitteeseen.

Julie Htet, Youn Ei ja Mika Lännenpää seuraavat tarkasti, kun Vera Timofeeva pipetoi DNA-näytettä elektroforeesilaitteeseen.

Mirja Hurskainen

Uutiset
26.3.2024 8.15

Geenitutkimusta lukion valinnaiskurssilla

Ki­teen lu­ki­on luon­non­tie­tei­den la­bo­roin­ti­kurs­sin yh­te­nä osa­na to­teu­te­taan tänä vuon­na en­sim­mäis­tä ker­taa mo­le­kyy­li­bi­o­lo­gi­an la­bo­ra­to­ri­o­työs­ken­te­lyn kurs­si. La­bo­roin­ti­kurs­sin muut osat ovat ke­mia ja fy­siik­ka, ja se on kou­lu­koh­tai­nen va­lin­nai­nen kurs­si, joka so­pii 2. ja 3. vuo­den opis­ke­li­joil­le. Kurs­sil­la on opis­ke­li­joi­ta sekä Ki­teen et­tä Toh­ma­jär­ven lu­ki­os­ta.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely