Polkan toimitusjohtaja Hannele Portman, Kesälahden koulun keittiön tuotantovastaava Jaana Siren-Pöllänen, Polkan kehittämispäällikkö Kirsi Ahosola ja talous ja henkilöstöjohtaja Juha-Matti Juurikainen keskustelivat Kesälahden keittiön tilanteesta.
Kari Sarkkinen
Polkka-yhtiö päivittää valmistuskeittiöverkostonsa toimintaa. Päivityksen kohteena on myös Kesälahden koulun keittiö, joka muuttuu ensi vuoden elokuussa valmistuskeittiöstä palvelukeittiöksi. Vastaava järjestely toteutetaan Polkan alueella myös Pyhäselän ja Heinäveden keittiöillä. Muutoksen jälkeen Polkalla on yhdeksän valmistuskeittiötä, joista kolme Joensuun alueella ja loput kuusi Ilomantsissa, Lieksassa, Nurmeksessa, Liperissä, Kiteellä ja Tohmajärvellä.
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.