JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Kiteen Tekstiilitehtaan toiminnan säilyttämiseksi on käynnistetty hyvinvointitempaus, jossa myös Kiteen kaupunki on mukana. Arkistokuva.

Kiteen Tekstiilitehtaan toiminnan säilyttämiseksi on käynnistetty hyvinvointitempaus, jossa myös Kiteen kaupunki on mukana. Arkistokuva.

Päivi Lievonen

Uutiset
6.11.2023 12.00

Kiteen Tekstiilitehtaan toiminnan säilyttämiseksi käynnistettiin hyvinvointitempaus

Kon­kurs­siu­han al­la ole­va Ki­teen Teks­tii­li­teh­das ha­lu­aa säi­lyt­tää tuo­tan­non paik­ka­kun­nal­la. Toi­min­nan jat­ku­mi­sek­si on käyn­nis­tet­ty hy­vin­voin­ti­tem­paus yh­teis­työs­sä Ki­teen kau­pun­gin ja Vii­sas Elä­mä -kus­tan­ta­mon kans­sa. Hy­vin­voin­ti­tem­pauk­sen yh­tey­des­sä Ki­teen Teks­tii­li­teh­das aloit­taa oman tuo­tan­non. Tuot­teet on lan­see­rat­tu 4. mar­ras­kuu­ta. Ki­teel­lä val­mis­te­tut kuk­ka­rot, pe­naa­lit, lau­kut ja sii­vous­lii­nat ovat myyn­nis­sä Vii­sas Elä­män verk­ko­kau­pas­sa.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely