JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Auli ja Peter Seabke aikovat viettää Rääkkylän asunnollaan ensin kesät, mutta harkinnassa on myös muutto vakituisiksi asukkaiksi.

Auli ja Peter Seabke aikovat viettää Rääkkylän asunnollaan ensin kesät, mutta harkinnassa on myös muutto vakituisiksi asukkaiksi.

Päivi Lievonen

Uutiset
19.11.2023 20.00

Saarilomailu Atlantilla vaihtui kakkoskotiin Rääkkylän rivitalossa

Va­paa-aja­na­sun­to Ka­na­ri­an­saa­ril­la vaih­tui asun­to-osak­kee­seen Rääk­ky­läs­sä. Au­li ja Pe­ter Se­ab­ke ei­vät ol­leet käy­neet­kään kos­kaan ai­kai­sem­min Rääk­ky­läs­sä. Vii­me ke­sän lo­ma­reis­sul­la ys­tä­vien mö­kil­lä Ki­teel­lä pai­kal­lis­leh­des­tä lu­et­tu rivi-il­moi­tus pal­ve­lu­jen ää­rel­lä ole­vas­ta ri­vi­ta­lo­a­sun­nos­ta he­rät­ti kiin­nos­tuk­sen ja syk­syl­lä he os­ti­vat oman osak­keen ri­vi­ta­los­ta.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely