JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Juhlivan kerhon kerhonohjaajia kolmelta vuosikymmenestä: istumassa Veijo Vatanen ja Pirkko Kinnari, seisomassa Toini Juvonen, Sirpa Renvall ja Pirjo Karila.

Juhlivan kerhon kerhonohjaajia kolmelta vuosikymmenestä: istumassa Veijo Vatanen ja Pirkko Kinnari, seisomassa Toini Juvonen, Sirpa Renvall ja Pirjo Karila.

Mirja Hurskainen

Uutiset
18.9.2023 10.02

Keski-Karjalan Aivohalvaus- ja Afasiakerhon toiminnalla suuri merkitys sairastuneiden ja omaisten arjessa

Kes­ki-Kar­ja­lan Ai­vo­hal­vaus- ja Afa­si­a­ker­ho juh­li 30-vuo­tis­ta tai­val­taan läm­min­hen­ki­ses­sä juh­las­sa Ki­teen Evan­ke­li­sel­la Kan­sa­no­pis­tol­la. Ti­lai­suut­ta juon­ta­nut Pir­jo Ka­ri­la nos­ti ter­ve­tu­lo­toi­vo­tuk­sis­saan esiin ak­tii­vis­ten toi­mi­joi­den ja yh­teis­työ­ta­ho­jen mer­ki­tyk­sen. Hän kiit­ti ker­ho­noh­jaa­jia, yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta ja mu­ka­na ol­lei­ta asi­an­tun­ti­joi­ta. Suu­ret kii­tok­sen sai­vat it­se ker­ho­lai­set, sil­lä he ovat toi­min­nan ydin. Eri­tyis­kii­tok­set hän esit­ti Pirk­ko ja Ar­vo Kin­na­ril­le, joi­den pit­kä­ai­kai­nen ja pyy­tee­tön toi­min­ta ker­hon hy­väk­si nou­si esiin mon­ta ker­taa juh­lan ai­ka­na.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely