JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Pentti Väistöllä on Mielen kuvat – tein ite -niminen näyttely Joensuun Taitokorttelissa elokuun loppuun saakka.  –”Tein ite” tarkoittaa sitä, että olen leimannut itseni ITE-taiteilijaksi. Se tarkoittaa sitä, että minulla ei ole taiteen alan koulutusta, Väistö kertoo.

Pentti Väistöllä on Mielen kuvat – tein ite -niminen näyttely Joensuun Taitokorttelissa elokuun loppuun saakka. –”Tein ite” tarkoittaa sitä, että olen leimannut itseni ITE-taiteilijaksi. Se tarkoittaa sitä, että minulla ei ole taiteen alan koulutusta, Väistö kertoo.

Miikka Kivinen

Kulttuuri
22.8.2023 12.11

Tukikohtana Kreikka

Kak­si­kym­men­tä­vii­si vuot­ta sit­ten Pent­ti Väis­tö sai tar­peek­seen va­ki­tui­ses­ta toi­mit­ta­jan työs­tä ja läh­ti vai­mon­sa Tuu­la Ko­po­sen kans­sa free­lan­ce­toi­mit­ta­jak­si Eu­roop­paan. Pit­kään toi­mit­ta­ja­na ol­lut Väis­tö ei enää viih­ty­nyt työs­sään. Hän koki, et­tei enää voi­nut kir­joit­taa niin laa­jois­ta ai­heis­ta, kuin oli­si ha­lun­nut.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely