JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Poliisi kaipaa havaintoja Kiteellä viikonloppuna tehdyistä vahingonteoista. Arkistokuva.

Poliisi kaipaa havaintoja Kiteellä viikonloppuna tehdyistä vahingonteoista. Arkistokuva.

16.5.2023 14.47
Uutiset

Poliisi kaipaa havaintoja Kiteellä ajoneuvoihin kohdistuneista rikoksista

KI­TEE

Mer­vi Ve­nä­läi­nen

Hen­ki­lö­au­toa on va­hin­goi­tet­tu Ki­teel­lä Kap­pe­lin­tiel­lä lau­an­tai-il­lan ja sun­nun­tai­aa­mun vä­lil­lä. Ajo­neu­vos­ta on lau­an­tain klo 22 ja sun­nun­tain klo 7 vä­lil­lä ri­kot­tu ik­ku­noi­ta, si­vu­pei­li sekä tuu­li­la­si. Myös au­ton ko­ne­pel­lil­lä ja ka­tol­la on kä­vel­ty.

Sa­ma­na vii­kon­lop­pu­na on myös To­lo­sen­mä­en Nes­teen huol­to­a­se­man vie­rei­sel­lä park­ki­pai­kal­la on anas­tet­tu kuor­ma-au­ton ja pe­rä­vau­nun yh­dis­tel­mäs­tä 155 lit­raa die­se­liä. Polt­to­ai­ne­var­kaus ajoit­tuu lau­an­tain klo 15 ja sun­nun­tain klo 5 vä­li­sel­le ajal­le.

Po­lii­si kai­paa ha­vain­to­ja ri­kok­siin liit­ty­en. Ha­vain­not voi il­moit­taa ar­ki­sin po­lii­si­päi­vys­tyk­sen nu­me­roon 0295 415 455 / 0295 415 320 tai säh­kö­pos­til­la vih­jeet.ita-suo­mi@po­lii­si.fi

Lisää aiheesta

Kysely