JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
21.12.2022 15.29
Mielipiteet

MIELIPIDE: Olemme pahoillamme!

Toh­ma­jär­ven Hel­lun­tai­seu­ra­kun­ta lu­pa­si kai­kil­le toh­ma­jär­ve­läi­sil­le jou­lu­leh­den. Hyvä Sa­no­ma leh­den oli mää­rä saa­pua pos­ti­laa­tik­koon kes­ki­viik­ko­na 14.12.

Va­li­tet­ta­vas­ti meis­tä riip­pu­mat­to­mis­ta syis­tä tämä ha­lum­me roh­kais­ta kaik­kia toh­ma­jär­ve­läi­siä, tuo­da va­loa ja toi­voa jo­kai­sen jou­luun ei to­teu­tu­nut. Kus­tan­nus­liik­kees­tä ti­laa­mam­me ja mak­sa­mam­me jou­lu­leh­det jä­tet­tiin pos­tin ja­et­ta­vak­si jo­kai­seen Toh­ma­jär­ven ta­lou­teen, mut­ta ja­ke­lu ei to­teu­tu­nut­kaan. Jon­ne­kin on ja­et­tu, jon­ne­kin muu­al­le ei. Lo­put ”mai­nok­set” on kuu­lem­ma jo hä­vi­tet­ty. Yh­den ”mai­nok­sen” ovh on 8 eu­roa. Va­lis­tu­nut lu­ki­ja ym­mär­tää har­mis­tuk­sem­me. On hy­vin ky­see­na­lais­ta, et­tä myy­dään pal­ve­lua, jos­ta ote­taan raha, mut­ta ei teh­dä, mitä on myy­ty ja ra­has­tet­tu.

Toh­ma­jär­vel­lä on run­sas 2000 ta­lout­ta. Seu­ra­kun­ta­lai­set, mu­ka­na pal­jon van­hem­paa­kin vä­keä, ke­rä­si­vät ko­koon vaa­dit­ta­van sum­man, et­tä saa­daan Hyvä Sa­no­ma -ter­veh­dys jo­kai­seen ko­tiin. Nyt jos­ta­kin hy­vin ou­dos­ta syys­tä pos­ti ei ole toi­mi­nut te­ke­män­sä so­pi­muk­sen mu­kai­ses­ti. Asi­aa tut­ki­taan, kos­ka sama on­gel­ma tun­tuu ole­van pos­tin toi­min­nas­sa koko val­ta­kun­nas­sa.

Toh­ma­jär­ven hel­lun­tai­seu­ra­kun­ta toi­vot­taa kui­ten­kin si­nul­le hyvä lu­ki­ja Rau­hal­lis­ta hy­vän sa­no­man jou­lua sekä Hy­vää uut­ta vuot­ta AD2023!

MARK­KU OL­LI­KAI­NEN

Lisää aiheesta

Kysely