JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
12.12.2022 8.05
Mielipiteet

MIELIPIDE: Moikka Tohmajärven nuoriso

Me­di­as­sa on uu­ti­soi­tu nuor­ten te­ke­mäs­tä il­ki­val­las­ta Toh­ma­jär­vel­lä. En­ti­se­nä nuo­ri­so­työ­läi­se­nä ja isoi­sä­nä ajat­te­len tei­tä nuo­ria, jot­ka ta­val­la tai toi­sel­la olet­te asi­a­no­sai­sia uu­ti­soi­duis­sa il­ki­val­lan te­ois­sa.

En kir­joi­ta an­taak­se­ni neu­vo­ja tai muu­ta oh­jeis­tus­ta. Sitä vaan ajat­te­len, et­tä si­nun elä­mä­si on kor­vaa­mat­to­man ar­vo­kas. Höl­möi­lyyn voi it­se vai­kut­taa. On­ko Si­nua sa­tu­tet­tu niin, et­tä koet pa­haa oloa? Pa­han olon pur­ka­mi­nen il­ki­val­lan kei­noin ei vie hy­vään oman elä­män lop­pu­tu­lok­seen.

Il­ki­val­ta sa­tut­taa ai­na myös mui­ta ja eri ta­ho­ja. On­ko höl­möi­ly sen ar­vois­ta? It­se­näis­ty­mi­sen ja ai­kuis­tu­mi­sen ki­vik­koi­sel­la po­lul­la jou­tuu va­lit­se­maan ra­ken­ta­van ja tu­ho­a­van toi­min­nan vä­lil­lä.

Nuo­ruus ei kai lie­ne kaik­kein hel­poim­pia elä­män­vai­hei­ta. Sil­ti; myös sii­nä elä­män­vai­hees­sa on vas­tuu it­ses­tään ja te­ke­mi­sis­tään. Toi­von Si­nul­le hy­viä ete­ne­mi­sen elä­män pol­ku­ja. Älä jää yk­sin vai­ke­an olo­si tai elä­män­ti­lan­tee­si kans­sa.

PERT­TI KOS­TA­MO

En­ti­nen nuo­ri­so­työ­läi­nen

Toh­ma­jär­ven seu­ra­kun­nas­sa

Lisää aiheesta

Kysely