JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
 -Kolme laukausta osui kymppiin, mutta viimeksi tuli vain ysi. Mistähän se johtui, ampumakoululaisiin kuuluva Aapeli Vaittinen kysäisi ohjaajana toimivalta Minna Suomalaiselta. Tällä oli vastaus valmiina.  -Ysi kertoo siitä, että keskittyminen ei viimeisellä laukauksella ollut kunnossa.

-Kolme laukausta osui kymppiin, mutta viimeksi tuli vain ysi. Mistähän se johtui, ampumakoululaisiin kuuluva Aapeli Vaittinen kysäisi ohjaajana toimivalta Minna Suomalaiselta. Tällä oli vastaus valmiina. -Ysi kertoo siitä, että keskittyminen ei viimeisellä laukauksella ollut kunnossa.

Jouko Väistö

Urheilu
3.11.2022 15.24

Kyllä nyt kelpaa harjoitella ampumista

Ki­teel­lä on lois­ta­vat puit­teet am­pu­ma­har­ras­tuk­sen aloit­ta­mi­seen, pa­rem­mat kuin mis­sään muu­al­la Poh­jois-Kar­ja­las­sa.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely