JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
8.5.2022 21.00
Uutiset

Törkeä rattijuopumus ja törkeä liikenteen vaarantaminen Kiteellä

KI­TEE

Kari Sark­ki­nen

Nuo­ru­kais­ta epäil­lään Ki­teel­lä per­jan­tai-il­ta­na ta­pah­tu­neis­ta tör­ke­äs­tä rat­ti­juo­pu­muk­ses­ta, tör­ke­äs­tä lii­ken­ne­tur­val­li­suu­den vaa­ran­ta­mi­ses­ta ja kul­ku­neu­von kul­jet­ta­mi­ses­ta oi­keu­det­ta.

Po­lii­sin tie­dot­teen mu­kaan po­lii­si­par­tio oli päät­tä­nyt py­säyt­tää mo­pol­la liik­ku­neen nuo­ren, mut­ta tämä oli päät­tä­nyt pa­e­ta. Pa­ke­ne­mi­nen ta­pah­tui Ki­teen kes­kus­tas­sa, mis­sä no­peus­ra­joi­tus on pää­a­si­as­sa 30 ja 40km/h. Mo­poi­li­ja oli pa­en­nut ka­tu­jen li­säk­si pit­kin ke­vy­en­lii­ken­teen väy­liä, kiin­teis­tö­jen pi­ho­ja ja park­ki­paik­ko­ja ja nur­mi­a­lu­ei­ta. Ajo­rei­tin var­rel­la oli ol­lut joi­ta­kin ja­lan­kul­ki­joi­ta. Ta­kaa-ajon ai­ka­na mo­poi­li­ja oli ohit­ta­nut usei­ta au­to­ja.

Myö­hem­min ta­voi­tet­tu kul­jet­ta­ja pu­hal­si al­ko­met­riin 1,44 pro­mil­len lu­ke­mat, ei­kä hä­nel­lä ol­lut ajo-oi­keut­ta. Mo­pos­sa ei ol­lut re­kis­te­ri­kil­peä.

Lisää aiheesta

Kysely