JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisia havaintoja Rasivaarasta lauantain aamuyöltä. Kuvituskuva.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisia havaintoja Rasivaarasta lauantain aamuyöltä. Kuvituskuva.

Tuija Marienberg

13.11.2021 16.53
Uutiset

Murto kahden yrityksen tiloihin Rääkkylässä

RÄÄK­KY­LÄ

Päi­vi Lie­vo­nen

Ra­si­vaa­ras­sa mur­tau­dut­tiin tä­nään lau­an­tai­na aa­mu­nel­jän jäl­keen kiin­teis­töön, jos­sa toi­mii rau­ta­kaup­pa ja lei­po­mo. Toi­ses­ta lii­ke­ti­las­ta oli vie­ty me­tal­li­nen säi­ly­tys­ra­sia, jos­sa oli yri­tyk­sen poh­ja­kas­sas­sa pie­neh­kö sum­ma kä­teis­tä ra­haa. Toi­ses­ta lii­ke­ti­las­ta ei ol­tu anas­tet­tu mi­tään.

Itä-Suo­men po­lii­si tie­dot­ti sa­mal­la myös Ham­mas­lah­des­sa tänä aa­mu­na ta­pah­tu­nees­ta var­kau­des­ta, joka teh­tiin per­jan­tai-il­lan ja lau­an­tai­aa­mun vä­lil­lä. Huol­to­a­se­mal­ta oli anas­tet­tu ka­las­tus­lu­pa­mak­su­ja ja sa­vu­ke­filt­te­ri­pus­sien tuk­ku­pus­se­ja.

Mah­dol­li­sia ha­vain­to­ja var­kauk­siin liit­ty­en pyy­de­tään il­moit­ta­maan säh­kö­pos­til­la osoit­tee­seen vih­jeet.ita-suo­mi@po­lii­si.fi, tai soit­ta­en ar­ki­päi­vi­sin po­lii­sin vih­je­pu­he­li­meen 0295 415 232 tai po­lii­si­päi­vys­tyk­seen 0295 415 320.

Lisää aiheesta

Kysely