JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
2.11.2021 8.10
Mielipiteet

MIELIPIDE: Kiitos Hoitokoti Aatos!

Läm­min kii­tos Hoi­to­ko­ti Aa­tok­sel­le äi­tim­me Mai­ja Lii­sa Jääs­ke­läi­sen hy­väs­tä hoi­dos­ta. Äi­ti siir­tyi Aa­tok­seen Jo­en­suus­ta toi­ses­ta hoi­va­yk­si­kös­tä joi­ta­kin vuo­sia sit­ten. Meil­le sel­vi­si pian, et­tä muu­tos oli äi­dil­le to­del­la hy­väk­si. Aa­tok­ses­sa asuk­kai­ta kun­tou­tet­tiin ja äi­tim­me­kin ti­lan­ne el­pyi mo­nel­la ta­voin. Niin käy, kun hoi­to­ko­din ar­vot ovat koh­dal­laan ja van­huk­sia koh­del­laan yk­si­löi­nä, ar­vos­ta­en ja am­mat­ti­tai­dol­la.

Eri­tyi­ses­ti kii­täm­me kii­reet­tö­mäs­tä, ih­mi­sar­voi­sis­ta koh­taa­mi­sis­ta elä­män vii­mei­sil­lä het­kil­lä. Kii­tos tur­val­li­sis­ta ot­teis­ta hoi­to­toi­men­pi­teis­sä. Kii­tos ko­pu­tuk­sis­ta huo­nee­seen tul­les­sa, kii­tos äi­tim­me ni­mel­lä pu­hut­te­lus­ta, kii­tos lem­peis­tä kos­ke­tuk­sis­ta, kii­tos ki­pu­lääk­keis­tä, kii­tos so­pi­vis­ta ruu­is­ta ja va­pau­des­ta ol­la syö­mät­tä. Kii­tos puh­tais­ta la­ka­nois­ta, se­län pyyh­ki­mi­ses­tä ja suun kos­tut­ta­mi­ses­ta. Kii­tos hoi­ta­jien jät­tä­mis­tä hy­väs­teis­tä. Kii­tos omais­ten hie­no­tun­tei­ses­ta huo­mi­oi­mi­ses­ta vii­meis­ten päi­vien ku­lu­es­sa ja kai­kes­ta muus­ta. Tei­dän kä­sis­sän­ne on van­huk­sen tur­val­lis­ta elää ja kun päi­vät täyt­ty­vät, myös kuol­la.

TUI­JA KO­SO­NEN

JAA­NA TIK­KA

KARI JÄÄS­KE­LÄI­NEN

Lisää aiheesta

Kysely