JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
 - Kosteikkoa Sääperillä on nyt nopin yhdeksän hehtaaria ja kilometrin pituudelta, Mika Piiroinen kertoo juuri valmistuneen urakan äärellä.

- Kosteikkoa Sääperillä on nyt nopin yhdeksän hehtaaria ja kilometrin pituudelta, Mika Piiroinen kertoo juuri valmistuneen urakan äärellä.

Kari Sarkkinen

Uutiset
4.10.2021 13.02

Sääperin kosteikko valmistui etuajassa - Uudenkylänlammen ennallistaminen suunnitelmissa

Hei­nä­kuus­sa 2020 ker­roim­me Koti-Kar­ja­las­sa Värt­si­län Sää­pe­rin­jär­vel­lä käyn­nis­ty­vis­tä kos­teik­ko­töis­tä. Maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­riö oli tuol­loin myön­tä­nyt SOT­KA-hank­kees­ta 76 000 eu­ron ra­hoi­tuk­sen Sää­pe­rin jär­ven ti­lan pa­ran­ta­mi­sek­si täh­tää­viin toi­miin. Myös Toh­ma­jär­ven kun­ta tuki han­ket­ta 10 000 eu­rol­la. Kos­teik­koa oli jo ra­ken­net­tu vuo­des­ta 2017 al­ka­en kol­men heh­taa­rin ja noin 400 met­rin ver­ran mi­nis­te­ri­ön 30 000 eu­ron ra­hoi­tuk­sel­la.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely