JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Kari Sarkkinen

15.6.2021 8.03
Uutiset

Veteen pudonnut ui kuiville - pelastuslaitos paikallisti

TOH­MA­JÄR­VI

Kari Sark­ki­nen

Hen­ki­lö oli tiis­tai­na heti puo­len yön jäl­keen läh­te­nyt ka­laan Sär­ki­jär­vel­le ja jos­tain syys­tä hor­jah­ta­nut ve­nees­tä ve­teen. Hän oli pääs­syt ui­mal­la kui­val­le maal­le ja moot­to­ri­ve­ne oli jää­nyt avo­ve­teen käyn­tiin.

Lä­hei­set oli­vat huo­les­tu­neet, kun hen­ki­löä ei kuu­lu­nut ta­kai­sin so­vit­tu­na ai­ka­na ja soit­ti­vat 112. Pe­las­tus­lai­tok­sen ve­neyk­sik­kö pai­kal­lis­ti ve­neen sekä hen­ki­lön no­pe­as­ti ja toi­mit­ti­vat en­si­hoi­don tar­kas­tet­ta­vak­si.

Hen­ki­lö ei louk­kaan­tu­nut ti­lan­tees­sa ja sai läh­teä ko­tiin. Pe­las­tus­lai­tok­sen hen­ki­lös­tö hi­na­si myös ve­neen lai­tu­riin.

Lisää aiheesta

Kysely