JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Pelastuslaitoksen henkilöstölle jäi varsinaisen palon sammuttamisen sijaan vain jäähdyttely ja palojätteiden siivous. Arkistokuva.

Pelastuslaitoksen henkilöstölle jäi varsinaisen palon sammuttamisen sijaan vain jäähdyttely ja palojätteiden siivous. Arkistokuva.

Tuija Marienberg

9.6.2021 14.28
Uutiset

Auto syttyi palamaan parkkipaikalla

KI­TEE

Päi­vi Lie­vo­nen

Ki­teen kes­kus­tan park­ki­pai­kal­la syt­tyi hen­ki­lö­au­to pa­la­maan kes­ki­viik­ko­na aa­mu­päi­väl­lä.

Au­to oli ol­lut ai­em­min lii­ken­tees­sä, ja sen kul­jet­ta­ja oli läh­te­nyt asi­oi­maan park­kee­rat­tu­aan kul­ku­pe­lin­sä. Kul­jet­ta­jan pois­sa­ol­les­sa ajo­neu­vo oli syt­ty­nyt pa­la­maan moot­to­ri­ti­las­taan.

Var­ti­ja oli ha­vain­nut ti­lan­teen ja sam­mut­ti pa­lon kah­del­la al­ku­sam­mut­ti­mel­la, es­tä­en sa­mal­la tu­len le­vi­ä­mi­sen vie­rei­siin ajo­neu­voi­hin.

Pe­las­tus­lai­tok­sen hen­ki­lös­tö jääh­dyt­ti sa­vu­a­van ajo­neu­von ja rai­va­si pa­lo­jät­teet park­ki­pai­kal­ta. Tu­li­pa­los­ta ei ai­heu­tu­nut hen­ki­lö­va­hin­ko­ja.

Lisää aiheesta

Kysely