JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Pentti Lipsasen turkistarhalla on tiukat varotoimet  koronan suhteen. Vierailijoita ei tuotantotiloihin pandemian aikana oteta.

Pentti Lipsasen turkistarhalla on tiukat varotoimet koronan suhteen. Vierailijoita ei tuotantotiloihin pandemian aikana oteta.

Päivi Lievonen

Uutiset
7.5.2021 11.40

Ennaltaehkäisy on tärkein varotoimi

Ko­ro­na­vi­ruk­sen mu­ka­naan tuo­mia ra­joi­tus­toi­mia nou­da­te­taan eri­tyi­sen tar­kas­ti tur­kis­tar­hoil­la. Suo­men tur­ki­se­läi­mis­sä ei ole to­det­tu ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­to­ja, ja ti­loil­la ol­laan tiuk­ka­na tar­vit­ta­vien toi­men­pi­tei­den kans­sa. Sys­te­maat­ti­nen va­rau­tu­mi­nen ja te­hos­te­tut suo­jaus­toi­met ovat täl­lä het­kel­lä ai­noa kei­no tor­jua tau­tia.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Lisää aiheesta

Kysely