Perhetapahtumassa otettiin vauhtia pussihyppelyillä.

Unelmien uimarannan toteutus etenee

15.08. 07:45

TOHMAJÄRVI

Riitta Hakulinen

Kirkkoniemen pitäjäntuvalla vietettiin viime lauantaina Puhdas Tohmajärven järjestämää perhetapahtumaa.

Noin sata henkeä koonneessa iltapäivätapahtumassa heitettiin rengasta ja mölkkyä, hypittiin kahvipapusäkeillä, kuultiin keppihevosharrastuksesta ja nähtiin keppariaitakisa.

Leppoisan yhdessä olon lomassa saattoi tehdä löytöjä euron kirppikseltä ja tutustua Unelmien uimarannan toteutussuunnitelmiin.

– Elokuun loppuun mennessä saamme uimarannan luvat kuntoon ja syksyllä pääsemme käynnistämään työt, kertoi yhdistyksen puheenjohtaja Yrjö Tolvanen.

Kaislikkojen niitto käynnistyy jo tällä viikolla. Vesialueelta poistettavat maa-ainekset läjitetään ranta-alueelle ja niiden päälle tehdään nurmikenttiä oleskelua ja pelaamista varten.

Pitäjäntuvan kohdalla rannassa olevan uimaranta-alueen pituus on kaikkiaan 150 metriä ja hiekkarantaa tulee olemaan 60 - 70 metriä.

– Syvennystä rantaan ei tule. Hyvin loivasti tämä syvenee, joten ranta sopii hyvin lapsille. Pohjalle tulee routamatto ja uusi hiekka päälle, kertoi Tolvanen.

Havainnepiirrokset kertoivat, että rantaan tulee varastotilaa sekä pukukopit ja puuceet niin naisille kuin miehillekin. Pieni laiturikin kuuluu suunnitelmiin.

Unelmien uimarannan on tavoite olla käytettävissä ensi kesänä.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›