Attendo osti kiteeläisen Kanervikkola-Koti Oy:n ja Hoitokoti Eerika Oy:n

29.02. 15:46

Attendo on ostanut Kanervikkolan Oy:n ja Hoitokoti Eerika Oy:n liiketoiminnan. Kauppakirja allekirjoitettiin 26. helmikuuta, ja kotien toiminta siirtyy Attendon vastuulle 1. maaliskuuta.

Kauppaan kuuluvat tehostetun palveluasumisen yksiköt Kanervikkola ja Eerika. Kanervikkola perustettiin vuonna 2004, ja Eerika on toiminut jo 90-luvulta lähtien. Attendo on ollut vaikuttunut yrittäjä Jaana Rautiaisen ja Helmi Lappalaisen tekemästä työstä. Attendon aluejohtaja Anne Flink vastaa jatkossa kotien toiminnasta.

– Arvostamme Kanervikkolassa ja Eerikassa tehtävää työtä, jota jatkamme mielellämme. Lähtökohtamme on tarjota turvallista, laadukasta ja yksilöllistä hoivaa jokaiselle. Meille ihminen on tärkein, ja uskon että voimme parantaa hyvää toimintaa entisestään.

Yrittäjä Jaana Rautiaisen mukaan nyt oli hyvä hetki luovuttaa toiminta suuremmille siiville ja siirtyä itse eteenpäin.

– Löysimme hyvän jatkajan elämäntyöllemme. Helmi siirtyy Eerikasta 23 vuoden jälkeen ansaituille eläkepäiville, ja minä voin keskittyä täysipainoisemmin muihin yrityksiimme, kertoo Rautiainen.

Attendo vastaa Itä-Suomessa tällä hetkellä Tohmajärven ja Rääkkylän kokonaisulkoistuksista, ja yhtiöllä on hoivakoti myös Joensuussa ja Liperissä.

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä.

Kirjaudu palveluun ›

Tilaa näköislehti ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›