Koti-Karjala

Hevisaurus vasemman käden pikkusormesta lukien: Milli Pilli, Komppi Momppi, Riffi Raffi, Muffi Puffi ja itse Herra Hevisaurus.

Esihistoriallinen taiteilijavierailu

11.09. 14:29

Kiteellä on odotettu jo 200 miljoonaa vuotta Hevisauruksen vierailua. Nyt se viimein toteutuu Pajarinhovissa, jossa voi vierailupäivän aikana tutustua myös nykyajan eläimiin, ja vaikka mihin... sormimaalaukseen ja..

Koko hempatin HeviSaurus vääntelehtii ensi lauantaina viimein Kiteelle. Kovaääniset saurukset lupasivat esiintyä tarpeeksi hiljaa, että pienimmätkin voivat tulla herkkine korvineen kuuntelemaan.

Bändi on harjoitellut viimeisen päälle ja kiertänyt maata Nimmarikiertueella. Onneksi muistivat kirjoittaa muistilappuun Pajarinhovin nimen.

Taiteilijaliskot ovat suuria persoonallisuuksia - joka ikinen!

Hevisaurus - esihistorialliset taiteilijat

Milli Pilli polveutuu Triceratops- eli ns. kolmisarvisista hirmuliskoista. Milli on bändin ainoa tyttö, aina hymyilevä ja aina iloinen. Hän on kertakaikkiaan valloittava tapaus, joka pitää muutkin iloisena hyvällä tuulellaan.

Lempiruoka: Fetasalaatti

Lempilausahdus: IHQUU!

Komppi Momppi polveutuu Apatosauruksesta ja tunnetaan myös nimellä ”Jymylisko”. Komppi hoitelee rummut ja muut kolinat.

Tämä paksua Tampereen murretta puhuva rumpali on bändin huuliveikko., joka ei oikeastaan osaa koskaan olla hiljaa, vaikka se joskus olisi tarpeenkin. Oli tarina mikä hyvänsä, niin Komppi Momppi tietää aina aiheesta jotakin.

Lempiruoka: Vaikka esi-isät olivatkin kasvissyöjiä, Komppi Mompille maistuvat niin pizzat, hampurilaiset ja oikeastaan ihan mikä vaan.

Lempilausahdus: NO KATO!

Kitaraa repivä Riffi Raffi ei itse asiassa polveudukkaan dinosauruksista, vaan lohikäärmeestä.

Tämä sympaattinen kitarasankarimme on bändin hiljaisin ja rauhallisin hahmo. Hän puhuu vain jos on ihan tärkeätä sanottavaa. Silloin yleensä kaikki muut kuuntelevat. Osaa tarvittaessa vielä puhaltaa tultakin, vaikka usein tulen sijasta tuleekin vain savua sieraimista.

Lempiruoka: Kaikki itse liekitetty ja käristetty

Lempilausahdus: KÄYH!

Bassoa poukuttaa Muffi Puffi, joka polveutuu Stegosauruksesta eli kattoliskosta. Muffi on bassotaituri vailla vertaa.

Vaikka Muffi Puffi välillä onkin vähän hassu - eikös se ole basisteille ihan ominaista - on hän kuitenkin erittäin sympaattinen ja valloittava hahmo. Keikkalavoilla hän on kuin kala vedessä, ja joskus se jopa luulee olevansa kala vedessä.

Lempiruoka: Lihapullat ja perunamuussi ja napostelee usein pähkinöitä

Lempilausahdus: RÖYH! Se ei muista koskaan että Hevisaurusten tunnuslause oli: RÄYH!!!

Ja viimeisenä, muttei kauheimpana: laulusta ja örinästä huolehtii Herra Hevisaurus, joka taasen polveutuu Tyrannosaurus Rexistä, hirmuliskojen kuninkaasta

Hän on kuitenkin paljon paljon lempeämpi luonteeltaan kuin esi-isänsä. Tarvittaessa Herra osaa olla kumminkin jämäkkä bändiliideri ja pitää muut aisoissa.

Lempiruoka: Veriletut ja kaikenlaiset pihvit - tehtynä medium miinus.

Lempilausahdus: RÄYH!

KESKUSTELUA AIHEESTA

NÄKÖISLEHTI

Koti-Karjala ilmestyy myös näköislehtenä, tutustu ja lue aiheesta lisää.

NÄKÖISLEHTI ›

Siirry näköislehteen alla olevasta linkistä, jos sinulla on Lehtiluukun tunnukset.

NÄKÖISLEHTI ›

GALLUP

Kärsitkö siitepölystä?

KUVAGALLERIAT

Katso lukijoiden kuvat sekä Koti-Karjalan toimituksen kuvagalleriat.

KUVAGALLERIAT ›